openingsuren
MA 9u30 12u 13u30 18u
DI 9u30 12u 13u30 18u
WO 9u30 12u 13u30 18u
DO
VR 9u30 12u 13u30 18u
ZA 9u30 12u 13u30 17u
ZO
VERWARMING >> Gashaard >> Faber >> Solution Premium
Faber Solution Premium
PDF pagina
Productbeschrijving:

De Solution Premium is een unieke frameless hoekhaard speciaal ontworpen om in een hoek geplaatst te worden zonder veel ruimte in beslag te nemen. De plaats van een gashaard is bepalend voor de indeling en sfeer van een vertrek. Naast de haard zal ook de TV en het zitgedeelte een plek innemen. In ieder vertrek is wel een hoek aanwezig waar de Faber Solution Premium eenvoudig kan worden geplaatst. De haard heeft slechts 90 centimeter vanuit de hoek nodig.



Net als bijna het gehele assortiment van Faber bezit ook de Solution het predicaat Premium. Dit betekent dat de haard verkrijgbaar is met een Step Burner®.



De door Faber ontwikkelde en gepatenteerde Step Burner® is een gasbrander die op een unieke manier met de luxe Faber afstandsbediening regelbaar is. Bij een volledig vermogen zijn de vlammen over de volle breedte te zien. Wanneer er minder warmte wordt gevraagd, concentreert het vuur zich in het midden van de brander. Nog een stapje terug worden deze vlammen kleiner, maar geven nog steeds het beeld van een sfeervol brandend haardvuur. De gashaard geeft dan echter niet veel warmte meer af, zodat zelfs in de zomer de temperatuur in de kamer op een aangenaam niveau kan blijven.


€ 3499,-
Eigenschappen:
Afstandsbediening :
Koppeling met app :
Brander bed :Houtset , Carrara Kiezel , Grijze Steen
Gassoort :Aardgas , Propaan
Rookgasafvoer/luchttoevoer :100 - 150 mm
Verbrandingssysteem :Gesloten
Vuurzicht :Frontaal
Model haard/ kachel :Inbouw
Maximaal vermogen :6,2 kW