Molenstraat 59 - 9300 Aalst

053 21 34 67

info@gadeco.be

Specialist in vrijstaande kachels en inbouwhaarden op hout, kolen, mazout en gas.

Mazoutkachels

laag verbruik

Over onze mazoutkachels

 

Mazout- of stookoliekachels differentiëren zich van de klassiekere verbrandingsmethodes dankzij hun lager verbruik. Gezien het feit dat je je mazoutkachel aansluit op je mazouttank, kan je snel genieten van een aangenaam vuur en bijhorende warmte. Moderne mazoutkachels voldoen intussen ook aan strenge regels op gebied van vervuiling en uitstoot. 

mazouthaarden.jpg mazouthaarden-4.jpg

Meer over mazoutkachels

Mazoutkachels worden niet vuil aan de binnen- of buitenkant. Op vlak van onderhoud zijn deze dus een praktische keuze. Natuurlijk is het wel aan te raden om regelmatig de schoorsteen te laten nakijken of vegen. Het gemak van een aansluiting op een grote mazouttank wil ook zeggen dat je voor je mazoutkachel niet op regelmatige basis met hout moet liggen zeulen. Een mazoutkachel brandt geur- en geruisloos en halen vandaag de dag een rendement van rond de 85%.

Wist u dat u uw mazoutkachel ook kan combineren met een ventilator? Deze ventilator brengt de warmte sneller in de kamer en creëert zo een aangename, warme luchtstroom. Bij normaal gebruik hoeft u trouwens ook geen vloerbeschermer te laten installeren tegen de hitte. Uw installateur zorgt ook voor de perfecte plaatsing zodat brandbare oppervlakten geen gevaar vormen. 

Meer informatie

Meer informatie nodig?

Kom ons volledig aanbod mazoutkachels ontdekken in de winkel of neem contact op via het contactformulier