Molenstraat 59 - 9300 Aalst

053 21 34 67

info@gadeco.be

Specialist in vrijstaande kachels en inbouwhaarden op hout, kolen, mazout en gas.

Houthaarden

GEzelligheid

Over onze houthaarden

 

De klassieke houthaarden blijven een favoriet bij veel families. Dankzij de open verbranding  zijn deze haarden vaak het summum van sfeer en gezelligheid. Met een houthaard kan je dat kampvuurgevoel rechtstreeks binnenbrengen in de woonkamer.

C53205-DRU-Convexo.jpg C50525_1050x700px_1_DRU-Maestro-60-Tall-Eco-Wave.jpg

Meer over houthaarden

Reeds decennialang verwarmt de mens zich bij het haardvuur. Vandaag de dag recreëer je dat echt kampvuurgevoel dankzij een houthaard. De geur en het geluid van knisperend hout zijn een sensatie voor de zintuigen. Dankzij de relatief goedkope prijs van de brandstof - hout dus blijven houthaarden een valabel alternatief om een ruimte te verwarmen. De vrees betreffende de inefficiëntie of milieuschade die een houthaard met zich meebrengt, zijn ook verleden tijd. 

Gadeco BV kan u verschillende soorten houthaarden aanbieden. Enerzijds de klassieke, ingebouwde variant. Anderzijds hebben we ook vrijstaande varianten in ons aanbod. Wist je dat je bij vrijstaande houthaarden het vuur zelf langs maximaal 3 zijden kan zien? Zo wordt uw houthaard het centrum van de belangstelling en een heuse publiekslieveling. Heb je vragen over de ideale houtsoort, hoe je überhaupt vuur stookt en gaande houdt of wil je meer weten over de levering? Contacteer ons!

Meer informatie nodig?

Kom ons volledig aanbod houthaarden ontdekken in de winkel of neem contact op via het contactformulier