Molenstraat 59 - 9300 Aalst

053 21 34 67

info@gadeco.be

Specialist in vrijstaande kachels en inbouwhaarden op hout, kolen, mazout en gas.

Gashaarden

gebruiksgemak

Over onze gashaarden

 

In tegenstelling tot de klassieke houthaarden heb je met gashaarden een groot voordeel: gebruiksgemak! Met een simpele druk op de knop geniet je van een gezellig brandend vuur. Bovendien ben je steeds voorzien van brandstof. De huidige generatie gashaarden zijn ook amper te onderscheiden van de traditionele houthaarden. Zo hoef je niet in te boeten op sfeer en gezelligheid. 

C53205-DRU-Convexo.jpg C50525_1050x700px_1_DRU-Maestro-60-Tall-Eco-Wave.jpg

Meer over gashaarden

Een niet te onderschatten voordeel van een gashaard is het hoog rendement. Volatiele energieprijzen hoeven dus geen reden te zijn om je gashaard niet aan te zetten. Daarnaast kan je met de nieuwste generatie ook zelf je vuurzicht bepalen. Zin in een groots haardvuur of een klein vlammetje? Met een druk op de knop is dit geregeld. Omwille van het design van de gashaard, kom je ook nooit in contact met "echt" vuur. Ideaal voor gezinnen met kleine kinderen of huisdieren. 

Ook op vlak van onderhoud is een gashaard de ideale keuze. Zelf hoef je helemaal niets te doen. We raden wel aan om jaarlijks een onderhoudsmonteur te laten langskomen. Die kan nazicht en eventueel preventieve reparaties uitvoeren. Zo kan je een heel jaar zorgeloos van je gezellige gashaard genieten. 

Meer informatie

Meer informatie nodig?

Kom ons volledig aanbod gashaarden ontdekken in de winkel of neem contact op via het contactformulier