Molenstraat 59 - 9300 Aalst

053 21 34 67

info@gadeco.be

Specialist in vrijstaande kachels en inbouwhaarden op hout, kolen, mazout en gas.

Elektrische haarden

sfeermakers

Over onze elektrische haarden

 

De elektrische haard is het perfecte alternatief wanneer u op een eenvoudige manier een houtvuur wilt simuleren. Elektrische haarden worden daarom ook vaak sfeerhaarden genoemd. 

elektrisch_1.png ELEKTRISCH__2.png

Meer over elektrische haarden

De nieuwste generatie elektrische haarden komen vandaag met verschillende vuurbeelden. Die kan je perfect afstemmen op de sfeer die je in de ruimte wil creëren. Aangezien deze haarden dus op elektriciteit werken, is het perfect mogelijk om deze aan te sluiten op zonnepanelen. Dit zorgt voor een sterk verminderde energiekost. De elektrische haard wordt meestal al cosmetische toevoeging aangekocht. Dankzij het vernevelde water verkrijg je dus dat realistische vuurbeeld. 

Een elektrische haard doet weg met alle voorzieningen die een traditionele haard nodig heeft. Er moet geen rookkanaal voorzien worden, je hebt ook geen schouw nodig. Een simpel stopcontact volstaat om van een mooi vuurspel te kunnen genieten. Danzkij de eenvoudig installatie is het perfect mogelijk om verschillende elektrische vuurhaarden in de verschillende ruimtes van je woning te plaatsen. Voor echte vuurliefhebbers die op een andere manier de woning verwarmen is dit dus een populaire keuze. 

Meer informatie

Meer informatie nodig?

Kom ons volledig aanbod elektrische haarden ontdekken in de winkel of neem contact op via het contactformulier