Molenstraat 59 - 9300 Aalst

053 21 34 67

info@gadeco.be

Specialist in vrijstaande kachels en inbouwhaarden op hout, kolen, mazout en gas.

Buitenhaarden

zoveel meer dan een vuurkorf

Over onze buitenhaarden

 

Wie tijdens de zomermaanden graag geniet van een gezellig vlammenspel hoeft zich niet te beperken tot de traditionele vuurkorf. Buitenhaarden komen vandaag de dag in alle soorten en maten. Afhankelijk van uw voorkeur en locatie heeft u legio keuzes. 

BUITENHAARD_5.jpg BUITENHAARD_3.jpg

Meer over buitenhaarden

Wie zijn of haar tuin dat tikkeltje meer cachet wil geven, zit gebeiteld met een buitenhaard. Deze komen wederom in verschillende uitvoeringen. Van pizza-oven tot iglo, voor elk wat wils. Ook buitenhaarden kunnen met verschillende brandstoffen gebruikt worden. Hout of gas, die keuze hangt van het gebruik af. Buitenhaarden kunnen ook meerdere doelstellingen vervullen. Waarom gebruikt u 'm niet als barbecue? Liever marshmallows roosteren? Ook dit kan perfect met een buitenhaard. 

Ook de regen hoeft geen stokken in de wielen te steken. U kan uw buitenhaard immers laten overkappen. U hoeft zich ook niet te beperken tot 1 locatie voor uw buitenhaard. Er bestaan immers verplaatsbare varianten, zo neemt uw buitenhaard geen ruimte in die u anders zou willen benutten. Onze favoriete buitenhaard staat langs de rand van een buitenzwembad. Heerlijk genieten van een haardvuur terwijl u op de achtergrond luistert naar het geluiid van golvend water. Topcombinatie wat ons betreft! 

Meer informatie

Meer informatie nodig?

Kom ons volledig aanbod buitenhaarden ontdekken in de winkel of neem contact op via het contactformulier