Molenstraat 59 - 9300 Aalst

053 21 34 67

info@gadeco.be

Specialist in vrijstaande kachels en inbouwhaarden op hout, kolen, mazout en gas.

Bio-ethanolhaarden

de toekomst

Over onze bio-ethanolhaarden

 

Ook voor bio-ethanolhaarden heb je geen afvoerkanaal nodig voor de rookgassen. Een bio-ethanolhaard is ook uitermate geschikt als sfeerhaard. Ook al is de brandstof uitermate milieuvriendelijk, de kost ligt nog vrij hoog in vergelijking met moderne gashaarden. Je kiest de bio-ethanolhaard dus best niet als hoofdverwarming. 

bio_o3.jpg BIO_O_6.jpg

Meer over bio-ethanolhaarden

Bio-ethanol blijft een licht ontvlambare brandstof. Je dient de haard dus volledig te laten afkoelen alvorens je deze bijvult. De vuistregel is dat je best minstens 30 minuten wacht wanneer de haard stopt met branden. Een ander belangrijk punt is dat je de tank nooit te vol mag gieten. Enige ventilatie in de ruimte waar de haard staat is ook aan te raden. Bio-ethanolkachels komen vandaag de dag in een hele reeks stijlvolle designs. Kom zeker langs in onze showroom om hier meer over te ontdekken. 

Dankzij het grote brandoppervlak kan een bio-ethanolhaard een schitterend vlammenspel mogelijk maken. Wist je dat je een bio-ethanolhaard bijvoorbeeld makkelijk onder een TV kan installeren? Ook als roomdivider is een bio-ethanolhaard uitermate geschikt. Wil je liever de slaapkamer wat gezelliger maken? Dan is een bio-ethanolhaard exact wat je zoekt. Je kan er echt alle kanten mee op. 

Meer informatie

Meer informatie nodig?

Kom ons volledig aanbod bio-ethanolhaarden ontdekken in de winkel of neem contact op via het contactformulier